O, kom er eens kijken!

 

Nee, Sinterklaas is nog ver weg. Maar in het winkeltje van de Ruggesteun (Steegstraat 12 in Meerssen, achter bakkerij Dukers) hangt de nieuwe collectie. Veel mooie kleding voor dames, heren en kinderen tegen heel schappelijke prijsjes.

Loop gerust eens binnen. Ook voor speelgoed bent u hier op het goede adres. Bent u op zoek naar een boek, puzzel, spel, houten speelgoed, poppenhuis, garage? Bij ons kunt u het vinden. Tevens verkopen we meubeltjes, kinderwagens, autostoeltjes en veel meer wat je voor baby’s nodig hebt. Iedere week zijn er nieuwe artikelen. En dan zijn alle opbrengsten ook nog voor het goede doel!

Met de inkomsten kopen we levensmiddelen voor de wekelijkse voedselpakketten. Een win-win situatie toch? We hopen u gauw in het winkeltje te zien. Donderdag, vrijdag enzaterdag tussen 10 en 16 uur en woensdag tussen 15 en 17 uur staan de vrijwilligers voor u klaar.

Wilt u spullen inleveren? Heel graag! Dit kan op woensdagmorgen tussen 9 en 12 uur bij het winkeltje. De spullen moeten wel schoon, compleet en niet kapot zijn. Alleen artikelen die in ons assortiment zitten kunnen we innemen.

Plaats een reactie