Donatie Ledenraad Rabobank

Afgelopen week werd Stichting Ruggesteun blij verrast met een bezoek van Dhr. Emile Curfs, die in zijn hoedanigheid als lid van de Ledenraad van de Rabobank een cheque t.w.v. maar liefst Euro 1000,- kwam overhandigen. Dhr. Curfs omschrijft deze donatie als volgt :

De ledenraad vertegenwoordigt de leden van de Rabobank. De bedoeling is om zo samen met directie en medewerkers de Rabobank (nog) coöperatiever te maken. Met het zogenoemde Rabo Impactfonds geeft de Rabobank een deel van de winst terug aan de samenleving. Dat doen ze door oplossingen te bieden voor de maatschappelijke thema’s Financieel Gezond Leven, Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Banking4Food en initiatieven die bijdragen aan de Energietransitie.
Daarnaast mag elk lid van de ledenraad, in dit geval de Rabobank Zuid West (regio Maastricht en Sittard-Geleen), jaarlijks ook een cheque uitreiken aan een vereniging of stichting die een wezenlijke maatschappelijke bijdrage aan de bewoners in zijn of haar regio levert. Dat doe ik hierbij graag aan Ruggensteun die zeker in deze tijden onmisbaar is als steun voor een toenemend aantal mensen uit Meerssen.

Vriendelijke groeten,
Emile Curfs

Stichting Ruggesteun is zeer blij met deze gift en dankbaar. Wij zullen ervoor zorgen dat dit bedrag goed besteed zal worden. Nogmaals dank.

Plaats een reactie