Samen Sterk !

Samen sterk !

Als ik zelf aan het “Rode Kruis” denk dan denk ik vaak aan witte tenten met rode kruizen die bij een grote ramp of calamiteit opgezet worden om slachtoffers onderdak te bieden, meestal ergens ver weg.Maar er zijn natuurlijk veel meer dingen waar het Rode Kruis actief mee bezig is.

Stichting Ruggesteun van de basiliek heeft gedurende de afgelopen “Corona malaise” meerderere keren actieve steun gekregen van het Rode Kruis.Deze steun ontstond weer door de nauwe samenwerking van Stichting Juupu met het Rode Kruis.

Stichting Juupu is geen onbekende, het waren immers Juul en Puck Knols die al als leerlingen van het Stella Maris College en gesteund door hun vader Ceriel begonnen met het inzamelen en verdelen van voedselpakketten waardoor ze al snel in contact kwamen met Stichting Ruggesteun. Er ontstond een fijne en langdurige samenwerking met als doel om mensen te helpen.

Stichting Ruggesteun kreeg in het afgelopen jaar meerdere keren donaties in de vorm van voedsel en tegoedbonnen via Juupu en het Rode Kruis die wij weer konden uitdelen aan onze klanten.

En zo zie je maar dat men door samenwerking heel veel kan bereiken.

Dank! Dank! Dank! aan Stichting Juupu en Het Rode Kruis voor de ondersteuning in de afgelopen periode.

Voorzitter Angelique Hendriks overhandigt tegoedbonnen van een bekende bananenverkoper!

Plaats een reactie